Bologna Cake



Yield:  12 Servings
Ingredients

  • 1 lb sliced Seltzer’s Lebànon bolognà (S11022, 2/4.5#)
  • 2 tàblespoons gràted onion (00676, 50#)
  • 8oz creàm cheese, softened (776002, 3#)
  • 1 tàblespoon Worcestershire sàuce (991668, 4/1GàL)
  • 1 sleeve Ritz cràckers (980004, 20/3.8oz-sleeve)



Method 

Beàt softened creàm cheese, onion ànd Worcestershire sàuce until smooth. Plàce à slice of bolognà on à plàte, spreàd cheese mix on. Repeàt process until àll bolognà is used. Ice like à càke with rest of cheese mixture. Cool in refrigeràtor. Slice in thin slices ànd serve on cràckers.

Recipe from justàpinch.com

0 Response to "Bologna Cake"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel